Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da onlarca köye elektrik verilemiyor
Ekiplerin müdahalesi sonucu enerji verilemeyen köy sayısı 230’dan 49’a düştü
Hasar başvuru sürecinde dijital dönüşüm
Sürdürülebilirliği stratejisinin merkezine koyarak, insan ve teknoloji odağıyla daha dijital ve yeşil bir dünyaya katkı sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ hizmet verdikleri bölgelerde şebeke kaynaklı oluşan arızalardan meydana gelen hasar başvurularının evrak teslim sürecini dijital platforma taşıdı.Müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmak isteyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla teknolojik çözümlerine bir yenisini daha ekledi.
Saraçlar'da kesilen elektriğin sebebi belli oldu!
Saraçlar Mahallesi'nde bakım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlar elektirk kesintisinin neden yaşandığı ve elektriklerin ne zaman geleceğini merak ediyordu. İşte kesintinin nedeni...
Kastamonu’dan Başkent EDAŞ’a şikayet yağmuru
Kastamonu’da yaşayan kişiler “Şikayet Var” adlı siteden Başkent EDAŞ’ı şikayet yağmuruna tuttu. Cevap olarak Başkent bazı kullanıcıların şikayetlerine yardımcı olmaya çalıştı. İşte ayrıntılar
Başkent EDAŞ’tan 6 aylık hizmet bilançosu
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Daha aydınlık bir Kastamonu için çalıştılar
İnsan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.
Kastamonu'da trafoya giren yılan 6 köyü elektriksiz bıraktı
Kastamonu’da iki farklı köyde bulunan enerji hattına giren yılanlardan dolayı oluşan arıza nedeniyle 6 köy elektriksiz kaldı. Oluşan arıza ekiplerin uzun uğraşları sonucunda giderilebildi.
Sel bölgesinde güvenli elektrik mücadelesi sürüyor
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) hafta sonu Zonguldak, Bartın ile Kastamonu’nun sahil ilçelerinde etkisini gösteren selde oluşabilecek çarpılmaları engellemek ve heyelandan zarar gören şebeke unsurlarının onarılması için yoğun mücadele verdi.
Selzede ilçelere elektrik vermek için yoğun mesai
Ekipler afet nedeniyle zarar gören enerji nakil hatlarının onarımını gerçekleştirerek vatandaşların enerji ihtiyacını karşıladı.
Olukbaşı'na yıldırım düştü
Kastamonu'da Olukbaşı mevkiine yıldırım düştü.
Enerjisa şirketleri seçim öncesi hazırlıklarını tamamladı
Türkiye hafta sonu düzenlenecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine hazırlanırken, Enerjisa Dağıtım Şirketlerince faaliyet gösterilen illerde seçim sürecinde kullanılacak önemli bina ve tesislerin elektrik alt yapısında gerekli bakımlar yapıldı, tedbirler devreye alındı.
Başkent EDAŞ, 271 km’lik hattın bakımını tamamladı
Kastamonu genelinde elektrik dağıtımını sağlayan Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), ilimizde kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Başkent EDAŞ afet teyakkuzunda
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), Kastamonu’nun da aralarında bulunduğu hizmet bölgesi içindeki illerde etkili olabilecek yoğun kar yağışı ve sıcaklık düşüşlerinin, enerji nakil hatlarını olumsuz etkilememesi ve afet kaynaklı oluşabilecek arızaların en kısa sürede giderilmesi için tüm gücüyle çalışmalarını sürdürüyor.
'Küsmesin Yıldızlar’ öğrencilerle buluştu
Enerjisa Enerji, 12 yıldır devam ettirdiği uluslararası ödüllü proje “Enerjimi Koruyorum” ile çocuklara tasarruf bilincini aşılamaya devam ediyor. Proje kapsamında gerçekleşen tiyatro oyunu Küsmesin Yıldızlar, Kastamonu’da öğrencilerle buluştu.
76 kilometrelik yeni kablo döşendi
Kastamonu’da elektrik dağıtımını üstlenen Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), yılın ilk 9 ayında da bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü. Çalışmalar kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerinde 3 bin 765 aydınlatma armatürünün bakımı yapılırken, 36 pano ile 25 trafo merkezi de elden geçirildi. Ayrıca il genelinde 1.7 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.
Başkent EDAŞ, en kısa süre hedefiyle çalışıyor
Kastamonu, Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak’ta 7,5 milyonluk nüfusa kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak için yatırım ve bakım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ) yatırım ve bakımlarını hayata geçirirken uyguladığı zorunlu planlı kesintilerin zamanlamasını ve toplam süresini tüketicilerin en az etkileneceği şekilde optimize ediyor ve tüm planlı kesintileri internet sitesi ve Başkent 186 Mobil Uygulaması üzerinden 48 saat önceden duyuruyor.
Aydınlatma direklerinin yerleri değişti
Başkent EDAŞ, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde engelli vatandaşların girişine engel olan aydınlatma direklerinin yerlerini değiştirdi.
Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ yine zirvede
Enerjisa dağıtım şirketlerinden Toroslar EDAŞ ve Başkent EDAŞ, geçen yıl da en çok yatırım yapan elektrik dağıtım şirketleri olmaya devam etti.
Başkent EDAŞ bakım ve yatırımlarını sürdürüyor
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2022 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Kastamonu’da yılın ilk 6 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı. Başkent EDAŞ, Kastamonu’da hizmet verdiği 4 bin 725 trafo ve 21 bin 625 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.
Elektirk arızaları gideriliyor
Batı Karadeniz’de meydana gelen yoğun yağış ve seller nedeniyle oluşan elektrik arızaları Başkent EDAŞ ekiplerince ivedilikle gideriliyor.
Plansızlık anıtı!
İnönü Mahallesi Ilgaz Sokak'ta yolun tam ortasında bulunan elektrik direği vatandaşların tepkisini çekiyor.
808 milyon liralık yatırım
Hizmet verdiği tüm illerde kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Başkent EDAŞ, Kastamonu’daki çalışmalarına elektrik dağıtım faaliyetlerinin özel sektöre devredildiği 2009 yılından bu yana aralıksız devam ediyor.
Yeni Genel Müdür ‘Özsürekci’
Türkiye nüfusunun dörtte birine sağladığı elektrik dağıtım hizmeti ile sektörünün önde gelen oyuncularından Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Genel Müdürlüğüne Oğuzhan Özsürekci atandı.
Başkent EDAŞ’ tan Bozkurt İnceyazı Köyüne şebeke yenileme yatırımı
Kastamonu’da kesintisiz elektrik için çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkent Elektrik Dağıtım Şirketi (Başkent EDAŞ), 2021 yatırım projeleri kapsamında, başta elektrik hatlarının yer altına alınması olmak üzere, şebeke yenileme çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.
TEDAŞ’tan üst düzey inceleme
TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Zafer Turut, Kastamonu’ya bağlı bazı köylerde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan elektrik kesintileri sonrası bölgeye geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığını temsilen Vali Avni Çakır’ı ziyaret eden Turut, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, dağıtım şirketi yetkilileriyle görüştü.
Başkent EDAŞ, kış mesaisinde
Batı Karadeniz’de yoğun kar yağışının etkili olmaya başlamasıyla, teyakkuzda bekleyen Başkent EDAŞ ekipleri, yüksek kesimlerdeki elektrik dağıtım hatlarında oluşan arızalara müdahale ediyor.
Sabaha kadar elektrik yok!
Başkent EDAŞ'ın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, ilimizde bu gece yarısı saat 00.05'ten sabah 8.00'e kadar sürecek planlı elektrik kesintisi olacağı bildirildi.
Başkent EDAŞ, Kastamonu’yu aydınlatıyor
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2021 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Planlı rezalet!
Kastamonu'nun ne yoğun mahalleleri arasında yer alan Saraçlar Mahallesi başta olmak üzere Beyçelebi ve Budamış Mahalleleri'nde gerçekleşen elektrik kesintileri vatandaşı bezdirdi